annikasskatteri.blogg.se

En blogg om mina hobbys som fotografering, natur, trädgård, målning, pyssel och myssel med mycket mer. Samt tankar om allt och inget.

PYSSEL OCH KONST ....

Publicerad 2015-01-20 16:29:27 i Allmänt,

Tänk vad mycket härlig tid, som jag tillbringat med färg och pensel. Tänk att bara gå och fundera på motiv och färger , sen helt plöttsligt så bara det flyter på duken. Därmed inte sagt att allt blir bra, men det är så roligt och ibland kan  jag få till det.Det kan bli många tavlor på raken när jag kommit igång.
Att jag gillar att måla hav och berg, det har alla förstått som sett mina alster. Att ha en vit blank duk, en ide i knoppen och bara lägga upp en bakgrund i fina färger, det är så ......ahhh
Havet och himlen behöver ju inte alltid vara blå. Jag målade för några år sen en tavla i grått och svart.
På den gick havet och himlen i olika gråa nyanser som flöt in i varandra, kobbarna i det gråa vattnet gick i nyanserad svart. Den blev faktiskt riktigt läcker om jag nu får säga det själv. En vän till min dotter såg den och undrade om hon fick köpa tavlan, den var helt i hennes stil. Hon fick den av mig eftersom hon tyckte om den.
Jag blir lika glad varje gång som någon gillar det jag gör, så roligt......
 
Ibland har det hänt att någon frågat om jag inte ska ställa ut ? men jag är både feg och så självkritisk.
Dessutom är jag inte säker på att jag är tillräckligt bra. Å andra sidan så har jag sett tavlor som är värre än mina på mindre utställning. Får väl se i framtiden... Men det är för mig en underbar hobby.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela