annikasskatteri.blogg.se

En blogg om mina hobbys som fotografering, natur, trädgård, målning, pyssel och myssel med mycket mer. Samt tankar om allt och inget.

GOTT NYTT ÅR ......2015

Publicerad 2014-12-30 09:03:04 i Allmänt,

Min bild på Bloggen i går visade soluppgången från mitt fönster. Den här bilden har jag tagit nere vid havet, en solnedgång vid lilla viken.
Ja nu är snart detta år till ända, i morgon är det nyårsafton. I morgon kommer jag inte att Blogga, vi ska ha gäster så jag har lite annat att göra. Typ duka och fixa disken, maken min underbare lagar den goda maten som vanligt. Tack !
Att blogga är något jag tänkt på länge innan det blev av. Min fantasi är det inget fel på, men tänk om jag får skrivtorka. Vad gör jag då ? så gick tankarna, men det fanns ändå en längtan att få skriva.
Inte bara för byrolådan utan för människor som vill läsa min text och som tycker om mina bilder.Kanske att jag kan inspirera någon annan till något, med foton på vår trädgård eller annat pyssel. Kanske att någon ser mina bilder och själv vill gå ut i naturen och plåta. Jag kan se på min översikt på bloggen hur många som varit inne på min sida. Ibland är det några få som hittat dit, andra dagar är det en hel drös..... så roligt.
Detta skrivande kommer jag att fortsätta med, så länge jag tycker att det är skoj och kanske lite till ....
 
Varje gång som det närmar sig nyår, blir jag lite sentimental.Tänker på året som varit, på mina barn och min familj. Får en tår i ögat när jag ser mina fina ungdommar, de har kämpat i flera år med sina utbildningar.
Nu har de arbeten och bra boende, de kan börja att förverkliga sina drömmar.
Som förälder är det så gott att veta och vi finns ju alltid här för dem .....
 
Detta året har för mig varit ett riktigt skitår om jag ska vara ärlig. När man drabbas av sjukdom och går hemma länge, kommer missnöjet och missmodet krypande. Det sägs att man måste vara frisk för att orka vara sjuk.
Det stämmer nog till viss del, man måste orka ifrågasätta och protestera mot det man tycker känns fel.
Att läkarna är pigga på att skriva ut piller har man ju hört. Men när de ger en tabletter som krockar med andra, trots att man påpekat detta. Då blir man heligt förbannad, har de provission på Apoteken eller?
När rematologen talar om, att det inte är farligt om jag får ont i mina knän ....???  får man ju spader.
- Du kan ju få låna mina och springa ett varv, för att känna hur det känns.Svarade jag vänligt.
 
Naturligtvis har året inte bara varit ett elände, det har ju hänt roliga saker också.
Men nu ser jag fram emot ett bra och roligt år, vi ska fortsätta att greja och fixa med vår lilla stuga.Vi köpte ju denna sommarstuga vid havet 2010 och i ca tre år hade vi både hus och stuga. Planen var från början att bo i lägenhet och ha sommarstuga. Men eftersom vi trivs så bra här, så struntade vi i lägenheten. Vi sålde vårt hus 2013 och flyttade ut till stugan och det har vi aldrig ångrat. Att bo på landet med havet nära, skogen nästan in på knuten är så jättehärligt. Med pratglada och trevliga grannar gör att man trivs, om sommaren är här gott om folk på hela ön. Man hör ungarna som leker, man träffar på varandra ute och pratar bort en stund. Härligt !!
För oss är detta livet .......

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela